Catalog de tranzistori SMD

Catalog de tranzistori SMD – The SMD Codebook

Timp de citit: < 1 minut

Autor: R P Blackwell GM4PMK – http://www.marsport.org.uk/
An aparitie: 2015

Ce prezinta lucrarea?

Acest catalog contine o colectie vasta de tranzistori SMD, fiind foarte util pentru decodificarea codurilor de marcare simplificata. Documentul este recomandat pasionatilor de electronica care folosesc componente SMD pentru crearea diferitelor proiecte.

Conform Wikipedia, componentele SMD sunt cele mai raspandite componente electrice, si datorita dimensiunilor lor mici fac sa creasca calitatea electrica a intregului circuit, mai ales la frecvente mari si sa se economiseasca mult spatiul necesar pentru plantarea componentelor pe placa de cablaj imprimat. Acest tip de componente nu prezinta pini (picioruse) de insertie in placa.

Componentele SMD se lipesc direct, pe una din fetele placii cu cablaj imprimat, (sau pe ambele) cu ajutorul cositorului.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here