Do Re Mi Electronic - Muzica si electroacustica

Do Re Mi Electronic – Muzica si electroacustica

Timp de citit: < 1 minut

Autori: Dumitru Codaus, Daniel Codaus
Seria: Initiere ABC
Editura: Tehnica – Bucuresti
An aparitie: 1986

Ce prezinta cartea?

Aceasta carte, desi se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, doreste sa sublinieze o carenta informationala privind lamurirea unor notiuni si fenomene de baza legate de actul muzical cu implicatiile si aplicatiile lui.

Plecand de la aceasta idee, autorii s-au straduit sa elaboreze o lucrare care sa faca legatura intre arta sunetelor si electronica, intr-o forma de redare accesibila cititorilor amatori de constructii de instrumente muzicale si imitatii electronice.

Prin experimentarea si construirea diverselor montaje electronice, captivante atat prin scopul in sine, de a obtine un instrument sonor cat si prin gradul mic de dificultate (utilizand componente usor de procurat) cititorul va avea satisfactia aprofundarii fenomenelor acusticii precum si formarea unor deprinderi de inalta tehnicitate.

Structura lucrarii

Capitolul I. Muzica si electroacustica
Capitolul II. Sunet, zgomot, muzica
Capitolul III. Ora de muzica
Capitolul IV. Audio la domiciliu
Capitolul V. Lantul electrofonic
Capitolul VI. Adaptoare si imitatii sonore
Capitolul VII. Instrumente electromuzicale

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here