Proiectarea unor circuite electronice

Proiectarea unor circuite electronice – Proiectarea unor circuite cu amplificatoare operationale

Timp de citit: < 1 minut

Autor: Mircea Ciugudean
Editura: Facla – Timisoara
An aparitie: 1983

Ce prezinta lucrarea?

Cartea contine pe langa calculul circuitelor electronice liniare obisnuite si calculul unor circuite care, utilizand comutatia, realizeaza o legatura liniara intre o marime de iesire si o marima de intrare.

Sunt prezentate numai circuite care au fost bine analizate, proiectate cu diferite date initiale si experimentale in laborator, in scopul verificarii conodrantei (potrivirii) dintre calcule si rezultatele experimentale. La studiul si calculul unei parti insemnate din aceste circuite se aduc contributii originale.

Incluzand un volum important de date si caracteristici de componente, de cunostinte in domeniul circuitelor, cartea va fi de reala utilitate pentru invatarea si practicarea electronicii. Ea se adreseaza tuturor celor ce se ocupa de electronica si doresc sa o cunoasca mai bine sub aspect cantitativ. Fiind de dificultate medie, va fi accesibila celor ce au o pregatire de matematica la nivel de liceu.

Structura cartii

Capitolul 1. Proiectarea stabilizatoarelor de tensiune continua
Capitolul 2. Proiectarea alimentatoarelor monofazate de putere redusa
Capitolul 3. Proiectarea unor amplificatoare de joasa frecventa
Capitolul 4. Proiectarea unor circuite cu amplificatoare operationale
Capitolul 5. Proiectarea unor circuite speciale

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here