The Illustrated Dictionary of Electronics

The Illustrated Dictionary of Electronics

Timp de citit: < 1 minut

Autor: Stan Gibilisco
Editura: McGraw-Hill
An aparitie: 2001
Printed in the United States of America

Despre ce este vorba?

Dictionarul online poate fi util si in drum catre un interviu pentru un loc de munca. Timpul petrecut in trafic, la metrou sau in alte mijloace de transport in comun poate fi folosit pentru a gandi modul in care vorbim despre noi interlocutorului in astfel de situatii in care prima impresie este atat de importanta.

Folosind dictionarul, se pot cauta sinonime mai potrivite in context, mai elegante pentru exprimarea ideilor pe care ni le schitam deja in minte. Atentie insa, din nou excesul de zel poate avea efect invers, o persoana care foloseste cuvinte mult prea pretentioase pentru situatia in care se afla poate fi perceputa drept snoaba.

In era calculatoarelor, tabletelor, telefoanelor inteligente cu conexiune permanenta la internet poate fi mai simplu sa cauti pe Google, insa de cele mai multe ori va trebui sa sortezi prin noianul de rezultate pana ajungi la definitia corecta. In cazul acestui dictionar, in cazul in care esti interesat de termeni cu specific tehnic (electronic), nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca informatia a fost deja sortata si validata de catre experti din domeniul respectiv.

Surse:

https://shopniac.ro/

https://www.comunicatedepresa.net/

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here